fbpx

Slide x Ontdek PromoCups Herbruikbare Bekers met Bedrukking Met eigen Bedrukking

Bedrukte Herbruikbare Bekers

Duurzaamheid is het keyword van de komende jaren en het afzweren van wegwerp bekers en overstappen naar de herbruikbare PromoCups is een sprong in de goede richting.

Door gebruik te maken bedrukte herbruikbare bekers beperk je niet alleen de hoeveelheid afval en maak je evenement duurzamer, het komt ook de gebruiksevaring van jouw bezoekers ten goede.

Bovendien is jouw persoonlijke PromoCup meer dan een beker, het is een communicatiemiddel, een geweldig aandenken en een bijkomende inkomstenbron!

Onze bedrukte herbruikbare bekers zijn beschikbaar in een groot aantal maten en basis kleuren. En of je nu kiest van een standaard transparante basis of een effen kleur, een eigen ontwerp zorgt er altijd voor dat jouw evenement net een beetje anders is!

Bedrukte Herbruikbare Bekers

De PromoCups worden gemaakt van polypropyleen (PP), zijn lichtgewicht, vaatwasserbestendig en bovenal praktisch onbreekbaar.

De bekers voldoen aan alle voedselveiligheids regelementen en bevatten geen BPA.

Lukt het niet om de bekers zelf te wassen en (voor lange tijd) op te slaan? Wees gerust, ook dat regelen we voor jou. Bekijk zeker ons PromoCups Care Package. We helpen jou om deze horde te nemen en optimaal gebruik te maken van jouw PromoCups

Heb je maar een klein aantal herbruikbare bekers nodig of heb je ze heel snel nodig? Dan zijn onze voordrukte PromoCups of misschien past een Leen-programma beter bij jou!

You've just added this product to the cart: