fbpx

ONS VERHAAL

Wie zijn wij?

Wij zijn PromoCups, specialist in bekers. Al vanaf 2008 helpen wij onze klanten met het intergreren van bekers in hun marketingstrategieën.

Anno 2020, kunnen we ons geen leven zonder bekers meer voorstellen. Gebruik het als communicatiemiddel of als marketingtool.

Bij PromoCups zijn bekers meer dan alleen maar bekers!

Vanwege het toegenomen belang van duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid hebben we ons volledig toegelegd op de implementatie van herbruikbare bekers voor de evenementen sector.

We bieden een groot assortiment aan bekers, in alle vormen en maten. En bovendien zijn die allemaal de bedrukken!

Overstappen naar een herbruikbaar systeem is niet voor iedereen eenvoudig en zo maar haalbaar, daarom bieden we naast de optie tot aankoop ook de optie tot lenen.

We werken er hard aan om de overstap voor onze klanten moeiteloos te laten verlopen, zodat ze nooit meer hoeven te denken aan de wegwerp bekers!

ONZE GESCHIEDENIS

2008

Het jaar 2008. De tijden veranderen, wensen veranderen. De online concurrentie was aan het broeien en bedrijven waren op zoek naar een manier om hun zichtbaarheid en bereik te vergroten in de offline wereld.

Als toeschouwer bij een voetbalwedstrijd, viel het oprichter Appie Mourabit op dat veel toeschouwers bekers vast hadden. Saaie, kale wegwerpbekers. Zowel plastic als karton.

Op dit moment was het idee voor advertentiebeker.nl geboren. Het bedrijf maakte mensen bewust van de mogelijkheden die deze bekers hadden als marketing- of communicatiemiddelen. Al snel werden de bekers langs de zijlijn gebruikt als reclameborden voor kleine en grote bedrijven.

2012

Na 4 jaar stabiele groei in Nederland en Vlaanderen, en groeiende belangstelling uit andere delen van Europa werd het al snel duidelijk dat Advertentiebeker international kon groeien.

Om beter voorbereid te zijn op deze internationale uitbreiding werd advertentiebeker omgedoopt tot het beter passende PromoCups.

In 2012, focust Advertentiebeker.nl zich nog altijd op verkoop van bedrukte kartonnen en plastic wegwerpbekers.

2014

Ook al lag de focus nog altijd vooral op het bedrukken van kartonnen en wegwerp plastic bekers, werd de vraag naar duurzamere oplossing steeds groter.

Op dit moment voegen we de eerste herbruikbare plastic bekers, gemaakt van polycarbonaat, toe aan het assortiment. Met groot succes!

2017

In 2017 is PromoCups actief in heel Europa. We hebben lokale websites in Nederland, België, Frankrijk en Spanje.

De roep om duurzame en ecologische oplossingen wordt steeds luider. Gelukkig zijn de wetenschap en productietechnieken aanzienlijk verbeterd de afgelopen 5 jaar. Daardoor was het mogelijk om biologisch afbreekbare kartonnen bekers, die ook voldoen aan onze kwaliteitseisen, toe te voegen aan het aanbod.

2018

De verwoestende effecten van plastic afval voor het milieu worden alsmaar duidelijker. En wegwerpbekers leveren hier een grote bijdrage aan. Daarom, zijn we in 2018 gestopt met de verkoop van disposables.

We laten onze klanten natuurlijk niet staan zonder alternatief. Deze hebben we gevonden in de herbruikbare PP-bekers.

2020

In 2019 is het voor ons helemaal duidelijk geworden dat herbruikbare bekers de toekomst zijn voor duurzame evenementen. Om er zeker van te zijn dat onze (potentiële) klanten de juiste informatie krijgen, hebben we deze site gelanceerd!

Om er zeker van te zijn dat de PromoCups voor iedereen beschikbaar zijn, hebben we een speciaal gratis uitleen programma opgezet voor kleine lokale evenementen.

Voor de grote commerciële evenementen, hebben we een brochure geschreven. Compleet met tips en tricks over het succesvol implementeren van een herbruikbaar concept!