fbpx

De PromoCups

Geen enkele PromoCup zal tientallen keren gebruikt worden zonder adequaat onderhoud. Het onderhoud van een PromoCup is een redelijk eenvoudig proces.
  • PromoCups hebben een goede wasbeurt nodig na elk gebruik.
  • PromoCups moeten goed gedroogd worden voor ze worden opgeslagen.
  • PromoCups moeten in een schone en droge omgeving worden opgeslagen om nare geurtjes of schimmel te voorkomen.

Natuurlijk snappen wij ook dat het niet voor iedereen mogelijk is om een complete wasstraat op te zetten voor herbruikbare bekers. Dit is namelijk niet simpel en in veel gevallen goedkoper om uit te besteden.

Wij willen er voor zorgen dat onze PromoCups, in al hun glorie, beschikbaar zijn voor iedereen. En het is natuurlijk jammer dat het wasproces er voor zou zorgen dat je niet kan overschakelen naar herbruikbare bekers.

Dat is jammer voor jou, voor jouw bezoekers en vooral jammer voor het milieu!

Wij hebben een volledige wasstraat, speciaal voor het wassen van bekers en kratten, hiermee kunnen wij duizenden bekers per dag wassen.

Wij bieden dan ook de mogelijkheid om jouw persoonlijke PromoCups goed te wassen, en ze weer in te pakken zodat ze klaar zijn voor een volgend evenement.

Jouw Bekers Wassen

ONZE COMPLETE SERVICE

Jouw Bekers Opslaan

JOUW BEKERS LIGGEN ALTIJD KLAAR

De PromoCups zijn niet altijd in gebruik. Om er voor te zorgen dat de PromoCups schoon blijven opgeslagen, adviseren ze veilig in de speciale beker kratten te stoppen. Deze kratten zijn er in verschillende kleuren en maten zodat je zeker vindt wat het best bij jou past.

1 of 2 van deze kratten wegzetten is voor de meeste mensen of organisaties niet zo’n probleem. Tientallen kratten en duizenden bekers opslaan in natuurlijk een ander verhaal. Ook al passen de bekerkratten netjes op een pallet, niet iedereen heeft de ruimte om meerdere pallets weg te zetten.

Om de PromoCups optimaal te kunnen gebruiken, en het meeste uit jouw investering te halen, moeten de herbruikbare bekers zo vaak mogelijk gebruikt worden. Opslag van deze bekers mag er niet toe leiden dat er nog gebruik wordt gemaakt van disposables.

Daarom bieden wij de mogelijkheid om de bekers bij ons op te slaan. Wij zorgen dat ze netjes schoon en droog blijven, en dat ze klaar staan als jij ze weer nodig hebt!

Wij regelen zelfs het transport als dat nodig is!

Hoe werkt het Care Package?

We willen alles zo makkelijk mogelijk maken, maar we passen natuurlijk het PromoCups Care Package aan aan jouw persoonlijke wensen. Als je onderstaande stappen volgt kan er niks fout gaan en krijg jij een scherp aanbod!
[ucaddon_blox_icon_button_number_box title=”Een offerte!” icon=”fa fa-navicon” btn_bg=”#1E90C7″ paragraph=”Vm9lZyUyMGRlJTIwYmVrZXJzJTIwZGllJTIwamUlMjBub2RpZyUyMGhlYnQlMjB0b2UlMjBhYW4lMjBqZSUyMG9mZmVydGUlMjE=” border_settings=”2px solid #000000″ uc_fonts_data=”JTdCJTIybnVtYmVyJTIyJTNBJTdCJTIyY29sb3IlMjIlM0ElMjIlMjNmZmZmZmYlMjIlN0QlN0Q=”]
[ucaddon_blox_icon_button_number_box title=”Opslag” number=”02″ icon=”fa fa-cube” link_txt=”Ontdek hier!” link=”” btn_bg=”#1E90C7″ paragraph=”Vm9lZyUyMCUyOGluZGllbiUyMG5vZGlnJTI5JTIwb29rJTIwa3JhdHRlbiUyMHRvZSUyMGFhbiUyMGRlJTIwb2ZmZXJ0ZS4=” border_settings=”2px solid #000000″ uc_fonts_data=”JTdCJTIybnVtYmVyJTIyJTNBJTdCJTIyY29sb3IlMjIlM0ElMjIlMjNmZmZmZmYlMjIlN0QlN0Q=”]
[ucaddon_blox_icon_button_number_box title=”Care Package” number=”03″ link_txt=”Ontdek hier!” btn_bg=”#1E90C7″ paragraph=”Vm9lZyUyMGFscyUyMGxhYXRzdGUlMjBoZXQlMjBQcm9tb0N1cHMlMjBDYXJlJTIwUGFja2FnZSUyMHRvZSUyMGFhbiUyMGRlJTIwb2ZmZXJ0ZSUyMQ==” border_settings=”2px solid #000000″ uc_fonts_data=”JTdCJTIybnVtYmVyJTIyJTNBJTdCJTIyY29sb3IlMjIlM0ElMjIlMjNmZmZmZmYlMjIlN0QlN0Q=”]

Het enige wat dan nog rest is het versturen van de offerte. Als we verder nog vragen hebben zullen we zeker contact opnemen!