fbpx

Recycling>

noun [ U ] [ ree-sahy-kuh l ]
 
ENVIRONMENT
The activity of treating materials or products using a special industrial process so that they can be used again:

 

A

Recycling Hard Plastic Bekers

Elk product ooit gemaakt heeft een levenscyclus.

Het leven van een product begint tijdens de productie, doorloopt vervolgens het verkoopsproces en de periode van gebruik en eindigd zodra het product wordt afgedankt.

De duur van deze cyclus verschilt stevig van product tot product, hier wordt rekening mee gehouden bij de ontwikkeling en het nut van het product. Een levenscyclus kan bepaald worden op basis van tijd of op basis van het aantal keren dat het gebruikt word.

Het leven van een product kan lang zijn, in het geval van bijvoorbeeld juwelen, of kort, in het geval van een wegwerp beker.

PromoCups en Recycling

Geen cyclus is compleet zonder degelijke afvalverwerking!

Overstappen naar herbruikbare plastic bekers is een grote stap in de juiste richting voor het milieu. Bekers gemaakt van PP (polypropyleen) zijn zeer duurzaam en zijn tientallen keren te (her)gebruiken.

Maar zelfs de beste producten worden minder met de tijd. En helaas zijn onze PromoCups hier op geen uitzondering.

Ook al zijn we er van overtuigd dat onze herbruikbare bekers van topkwaliteit zijn en lang meegaan (of vaak gebruikt kunnen worden), komen ook de PromoCups op een punt dat ze niet langer bruikbaar zijn. Deze bekers zijn gelukkig niet helemaal nutteloos.

Beschadigde PromoCups zijn gelukkig niet helemaal het einde. Het betekent eigenlijk dat de bekers gedaan hebben waarvoor ze zijn bedoeld, hergebruikt worden, keer op keer. En elke keer dat PromoCups gebruikt worden is een PET beker minder!

De laatste stap voor jouw PromoCups is recycling!

Geef jouw bekers een nieuw leven!

Als jouw PromoCups op het punt komen dat ze niet langer gebruikt kunnen worden, heb jij fantastisch werk geleverd!

Omdat onze bekers tientallen keren gebruikt en gewassen kunnen worden, heb jij er direct voor gezorgd dat er duizenden PET bekers niet geproduceerd, gebruikt en weggooid zijn!

Maar duurzaamheid eindigd hier nog niet. Een van de belangrijkste voordelen van poylypropyleen (PP) is dat deze thermoplastic geen kwaliteit verliest als het gerecycled word. Nooit!

PP kan worden omgesmolten, hergebruikt en omgevormd worden tot veel verschillende voorwerpen. Vanwege de voedselveiligheid zullen onze bekers nooit meer gebruikt kunnen worden in de voedselindustrie (of als bekers).

Kledingvezels

Compostbakken

Auto onderdelen

Park bankjes

En nog veel meer...

Are you ready to grow your business?

CALL US NOW

SEND US AN EMAIL